Elke dorpsgemeenschap verdient een vast punt waar men kan binnenlopen voor wat gezelligheid, een kopje koffie of thee, een praatje en misschien een spelletje.

Vanuit die gedachte is in samenwerking tussen CréActief, Welzijn Bergen en Dorpshuis De Hanswijk een doorstart gemaakt met de Inloopsoos op dinsdagmiddagen in het Dorpshuis.

Dinsdag 7 september was de start met een feestelijk aangekleed kopje koffie van de organisatoren en chocolade, aangeboden door Chocolate Experience Heiloo. Het Dorpshuis trakteerde ter hernieuwde kennismaking met de inloopsoos bij de drankjes een hartig hapje. Het werd een gezellige middag, en de initiatiefnemers willen dat graag vasthouden. Voortaan dus weer elke dinsdagmiddag van 14.00 tot ongeveer 16.00 á 16.30 uur inloopsoos in De Hanswijk, Hanswijk 1 in Egmond aan den Hoef!

Er zijn drie nieuwe gastvrouwen die in wisseldiensten zorgen voor de gezellige sfeer, verse koffie of thee en het klaarzetten van spellen of de sjoelbak. Voor de koffie of thee wordt een bijdrage van € 2,50 gevraagd; overige consumpties zijn voor eigen rekening.