Frans conversatie

Wilt u zich tijdens uw vakantie in Frankrijk verstaanbaar maken in het Frans en wilt u ook de mensen begrijpen die u in het Frans aanspreken? Dan is deze activiteit misschien wel iets voor u?

Op vrijdagochtend komen we bij elkaar tussen 9.30-10.30 uur. Heleen Laernoes is onze docente Frans met eerstegraads bevoegdheid. Er zijn momenteel drie leerlingen. We hebben wat schoolfrans en ‘vakantiefrans’ tot onze beschikking en veel goede wil en plezier in het leren van de Franse taal. Nu, zo na de coronalockdown, pakken we de draad weer op en proberen aan de hand van onderwerpen die Heleen ons aanreikt met elkaar daarover in het Frans te converseren.  Er komen allerlei onderwerpen aan de orde en we helpen elkaar de juiste woorden te vinden en leren zo van Heleen en van elkaar. Belangrijk is durven te praten en niet bang zijn fouten te maken.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? E-mail dan naar: creactief@andersactievenegmond.nl of bel naar: 072-5063712 (Trees Visser-Groot, secretaris CréActief)